Om Oss

 

Det Svenska företaget Zarella grundades i Sverige som en webbyrå, men har nu övergått helt och hållet till e-handel. Under de senaste året har företaget blivit allt större och mer nationellt inriktat med ett allt mer mångsidigt produktsortiment.

Men kärnan i vår verksamhet har förblivit densamma sedan vi grundades:

Verksamheten bygger fortfarande på innovativ utveckling av högkvalitativa och miljövänligare produkter för att ge dig en smidigare vardag. Vi erbjuder det mest unika produktsortimentet på marknaden.

Vårt sortiment består av unika framtagna miljövänliga produkter och tillbehör som vi säljer i Norden. Vi tillhandahåller kvalitativa produkter till kvinnor och män i hela Sverige. Vi har med noggrannhet framtagit varje produkt där vi kvalitetssäkrar och testar produkterna innan vi säljer dom.

Vår ide är att erbjuda ett produktsortiment som är praktiskt för din vardag och som kan komma att behövas i alla skeden i livet.

Varför vi är i branschen? Vår verksamhet strävar efter att göra människors vardag så smidig som möjligt genom att tillhandahålla smarta redskap. Samtidigt som vi vill jobba på att förbättra vår miljö

 

fluffify.se drivs av det svenska företaget Zarella. Företaget grundades redan 2013 men bytte namn till Zarella 2020.

Zarella är registrerat på Tranbärsstigen 10, 941 41, Piteå.

Företagets organisationsnummer är 830203-8958